The Good Doctor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Good Doctor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Good Doctor gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond zendt RTL 8 het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Good Doctor uit. Met elke maandag vanaf 20:30 uur dubbele afleveringen. Bekijk alle seizoenen van The Good Doctor op Videoland. BriljantThe Good Doctor gaat over de jonge, maar briljante chirurg Shaun Murphy, die lijdt aan een autistische stoornis. Daardoor is hij nauwelijks in staat om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave. Riskante operatieAan het begin van het nieuwe seizoen stelt Shaun voor om een riskante nieuwe operatie toe te passen voor de behandeling van een jonge vrouw met agressieve kanker. DateMorgan en Park willen allebei graag de operatie leiden van een oudere patiënt bij wie een tumor verwijderd moet worden, totdat zijn dementie de zaak verandert. Shaun vertelt dat hij de eerste date met Carly rampzalig vond. Lims eerste actie als hoofd chirurgie is het aannemen van een nieuw teamlid. Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 4 (5 juni op Netflix) Bekijk deze video » Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
The Good Doctor gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Good Doctor uit. Met elke maandag vanaf 20:30 uur dubbele afleveringen.

Bekijk alle seizoenen van The Good Doctor op Videoland.

Briljant
The Good Doctor gaat over de jonge, maar briljante chirurg Shaun Murphy, die lijdt aan een autistische stoornis. Daardoor is hij nauwelijks in staat om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Riskante operatie
Aan het begin van het nieuwe seizoen stelt Shaun voor om een riskante nieuwe operatie toe te passen voor de behandeling van een jonge vrouw met agressieve kanker.

Date
Morgan en Park willen allebei graag de operatie leiden van een oudere patiënt bij wie een tumor verwijderd moet worden, totdat zijn dementie de zaak verandert. Shaun vertelt dat hij de eerste date met Carly rampzalig vond. Lims eerste actie als hoofd chirurgie is het aannemen van een nieuw teamlid.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Good Doctor gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV