Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam

Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken.

<em>Op1:</em> Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken. Duizenden mensen kwamen bij elkaar op de Dam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Femke Halsema besloot om het protest door te laten gaan. "De politie en ik hebben hier van uur tot uur contact over gehad. Er was geen enkele verwachting dat het tot deze proporties zou aanzwellen, daar was de politie niet op voorbereid." Alle fragmenten uit Op1 van 1 juni Vanavond bij Op1: Nicolette van Dam, Remy Bojnasky, Gerald Roethof en meer Bekijk deze video » Op1: Gerald Roethof over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen Bekijk deze video » Op1 gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige Martine Bijl Bekijk deze video » Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Stientje Van Veldhoven valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam

Duizenden mensen kwamen bij elkaar op de Dam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Femke Halsema besloot om het protest door te laten gaan. "De politie en ik hebben hier van uur tot uur contact over gehad. Er was geen enkele verwachting dat het tot deze proporties zou aanzwellen, daar was de politie niet op voorbereid."

Alle fragmenten uit Op1 van 1 juni

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV