Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam

Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam

<em>Op1:</em> Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken. Duizenden mensen kwamen bij elkaar op de Dam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Remy Bojansky vertelt over politiegeweld. "Als je niet een soort tastbaar bewijs hebt, dan komen ze ermee weg en dat maakt het zo gevaarlijk." Alle fragmenten uit Op1 van 1 juni Vanavond bij Op1: Nicolette van Dam, Remy Bojnasky, Gerald Roethof en meer Bekijk deze video » Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Gerald Roethof over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen Bekijk deze video » Op1 gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige Martine Bijl Bekijk deze video » Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken.

Duizenden mensen kwamen bij elkaar op de Dam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Remy Bojansky vertelt over politiegeweld. "Als je niet een soort tastbaar bewijs hebt, dan komen ze ermee weg en dat maakt het zo gevaarlijk."

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV