Enorme woede om massaal protest in Amsterdam: 'Een fuck you naar de zorg'

Enorme woede om massaal protest in Amsterdam: 'Een fuck you naar de zorg'

Enorme woede om massaal protest in <em>Amsterdam</em>: 'Een fuck you naar de zorg' Naar schatting waren er zo'n 5.000 mensen bij het protest op de Dam in Amsterdam. Zij protesteerden tegen politiegeweld in Amerika en Europa. Het protest viel niet goed bij veel mensen. Onder andere minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus reageerde op het protest. "Voor alle mensen die zich de afgelopen weken wel aan de coronamaatregelen hebben gehouden en hard hebben gewerkt in deze crisis, zijn deze beelden pijnlijk om te zien." Bekijk de beelden van Hart van Nederland over het protest in Amsterdam hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1: Gerald Roethof over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Enorme woede om massaal protest in Amsterdam: 'Een fuck you naar de zorg'

Naar schatting waren er zo'n 5.000 mensen bij het protest op de Dam in Amsterdam. Zij protesteerden tegen politiegeweld in Amerika en Europa. Het protest viel niet goed bij veel mensen. Onder andere minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus reageerde op het protest. "Voor alle mensen die zich de afgelopen weken wel aan de coronamaatregelen hebben gehouden en hard hebben gewerkt in deze crisis, zijn deze beelden pijnlijk om te zien."

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over het protest in Amsterdam hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Enorme woede om massaal protest in Amsterdam: 'Een fuck you naar de zorg' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV