Op1: Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen

Op1: Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen

<em>Op1:</em> Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken. Vanaf vandaag (1 juni) mochten de kroegen weer open. Ook de horecaonderneming van Nicolette van Dam mocht weer open. Ze was dolblij dat het eindelijk weer kon, vertelt ze bij Op1. "We hebben de maatregelen in acht genomen." Alle fragmenten uit Op1 van 1 juni Vanavond bij Op1: Nicolette van Dam, Remy Bojnasky, Gerald Roethof en meer Bekijk deze video » Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Gerald Roethof over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1 gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige Martine Bijl Bekijk deze video » Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken.

Vanaf vandaag (1 juni) mochten de kroegen weer open. Ook de horecaonderneming van Nicolette van Dam mocht weer open. Ze was dolblij dat het eindelijk weer kon, vertelt ze bij Op1. "We hebben de maatregelen in acht genomen."

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV