Zien: broer van George Floyd doet emotionele oproep voor vreedzaam protest

Zien: broer van George Floyd doet emotionele oproep voor vreedzaam protest

Zien: broer van <em>George Floyd</em> doet emotionele oproep voor vreedzaam protest Na de gewelddadige dood van George Floyd zijn er in de Verenigde Staten massale protesten uitgebroken, die vrijwel allemaal gepaard gaan met extreem geweld, vandalisme en criminaliteit. De broer van Floyd heeft een demonstrerende menigte toegesproken met een emotionele oproep voor vreedzaam protest. Met agressie bereik je volgens hem niets: "Laten we dit anders doen." Bekijk de emotionele beelden van de broer van George Floyd hierboven. Bekijk ook Zien: Donald Trump is woest op demonstranten: "Dit is binnenlands terrorisme" Bekijk deze video » Zien: woedende LL Cool J rapt over Black Lives Matter en George Floyd Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: broer van George Floyd doet emotionele oproep voor vreedzaam protest

Na de gewelddadige dood van George Floyd zijn er in de Verenigde Staten massale protesten uitgebroken, die vrijwel allemaal gepaard gaan met extreem geweld, vandalisme en criminaliteit. De broer van Floyd heeft een demonstrerende menigte toegesproken met een emotionele oproep voor vreedzaam protest. Met agressie bereik je volgens hem niets: "Laten we dit anders doen."

Bekijk de emotionele beelden van de broer van George Floyd hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: broer van George Floyd doet emotionele oproep voor vreedzaam protest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV