Zien: Donald Trump is woest op demonstranten: "Dit is binnenlands terrorisme"

Zien: Donald Trump is woest op demonstranten: "Dit is binnenlands terrorisme"

Zien: <em>Donald Trump</em> is woest op demonstranten: &quot;Dit is binnenlands terrorisme&quot; Voor het eerst sinds de gewelddadige dood van George Floyd en de uitbraak van massale protesten in de Verenigde Staten heeft president Donald Trump het land toegesproken. Daarin zei hij niet alleen dat Floyd de gerechtigheid zal krijgen die hij verdient, maar was hij ook woedend over de agressieve protesten. Hij noemde het zelfs "binnenlands terrorisme" en zette de demonstranten weg als criminelen en kwaadaardige misdadigers. Bekijk de speech van Donald Trump over George Floyd en de protesten hierboven. Bekijk ook Schokkende beelden: vrachtwagen rijdt met hoge snelheid in op demonstranten in Minneapolis Bekijk deze video » Zien: woedende LL Cool J rapt over Black Lives Matter en George Floyd Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Donald Trump is woest op demonstranten: "Dit is binnenlands terrorisme"

Voor het eerst sinds de gewelddadige dood van George Floyd en de uitbraak van massale protesten in de Verenigde Staten heeft president Donald Trump het land toegesproken. Daarin zei hij niet alleen dat Floyd de gerechtigheid zal krijgen die hij verdient, maar was hij ook woedend over de agressieve protesten. Hij noemde het zelfs "binnenlands terrorisme" en zette de demonstranten weg als criminelen en kwaadaardige misdadigers.

Bekijk de speech van Donald Trump over George Floyd en de protesten hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump is woest op demonstranten: "Dit is binnenlands terrorisme" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV