Zien: woedende LL Cool J rapt over Black Lives Matter en George Floyd

Zien: woedende LL Cool J rapt over Black Lives Matter en George Floyd

Wereldwijd is er verontwaardiging ontstaan over de gewelddadige dood van George Floyd, die door excessief politiegeweld om het leven kwam. Levende legende LL Cool J heeft besloten een rap te schrijven over Black Lives Matter en de dood van Floyd. Vol vuur richt hij zich tot zijn volgers en fans.

"Nu plunderen wij!"
Het is een frontale aanval op onder meer de politie en de (witte) rijken in de Verenigde Staten. Zo rapt LL Cool J: "De rijken pakten de buit, dus nu plunderen wij" (the rich took the loot, so now we loot shit). In zijn tekst haalt LL Cool J niet alleen Floyd aan, maar ook een aantal andere zwarte slachtoffers van racisme. De woede straalt er vanaf: "Amerika is een kerkhof vol met botten van zwarte mannen" (America's a graveyard full of Black man's bones).

Bekijk de video van LL Cool J hieronder.

Zien: woedende <em>LL Cool J</em> rapt over Black Lives Matter en George Floyd Wereldwijd is er verontwaardiging ontstaan over de gewelddadige dood van George Floyd, die door excessief politiegeweld om het leven kwam. Levende legende LL Cool J heeft besloten een rap te schrijven over Black Lives Matter en de dood van Floyd. Vol vuur richt hij zich tot zijn volgers en fans. "Nu plunderen wij!"Het is een frontale aanval op onder meer de politie en de (witte) rijken in de Verenigde Staten. Zo rapt LL Cool J: "De rijken pakten de buit, dus nu plunderen wij" (the rich took the loot, so now we loot shit). In zijn tekst haalt LL Cool J niet alleen Floyd aan, maar ook een aantal andere zwarte slachtoffers van racisme. De woede straalt er vanaf: "Amerika is een kerkhof vol met botten van zwarte mannen" (America's a graveyard full of Black man's bones). Bekijk de video van LL Cool J hieronder. Bekijk ook Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd Bekijk deze video » Zien: sfeerbeelden van de demonstratie op de Dam Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: woedende LL Cool J rapt over Black Lives Matter en George Floyd

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: woedende LL Cool J rapt over Black Lives Matter en George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV