Op1 gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige Martine Bijl

Op1 gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige Martine Bijl

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Eppo van Nispen, de directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, liet in Op1 unieke beelden uit 1973 zien. Sonja Barend (destijds nog in dienst van de AVRO) interviewt de 25-jarige Martine Bijl, die op elke vraag een zorgvuldig afgewogen antwoord geeft. Van Nispen vindt het fantastisch: "Je hebt hier met een oude geest te maken, maar ze is maar 25."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige <em>Martine Bijl</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Eppo van Nispen, de directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, liet in Op1 unieke beelden uit 1973 zien. Sonja Barend (destijds nog in dienst van de AVRO) interviewt de 25-jarige Martine Bijl, die op elke vraag een zorgvuldig afgewogen antwoord geeft. Van Nispen vindt het fantastisch: "Je hebt hier met een oude geest te maken, maar ze is maar 25." Alle fragmenten uit Op1 van 1 juni Vanavond bij Op1: Nicolette van Dam, Remy Bojnasky, Gerald Roethof en meer Bekijk deze video » Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Gerald Roethof over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Remy Bojansky over demonstratie politiegeweld op Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Nicolette van Dam was dolbij toen ze haar horecaonderneming mocht openen Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige Martine Bijl

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Eppo van Nispen geniet van unieke beelden 25-jarige Martine Bijl of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV