Zien: Jill Roord teleurgesteld: "Bij vrouwenvoetbal is er geen belang om door te gaan"

Zien: Jill Roord teleurgesteld: "Bij vrouwenvoetbal is er geen belang om door te gaan"

Veel landen kiezen ervoor om al het profvoetbal door te laten gaan, of al het voetbal af te gelasten. In Engeland loopt het echter scheef: de mannen gaan weer voetballen, maar de vrouwencompetitie is stilgelegd. Jill Roord, speelster van Arsenal, begrijpt de situatie omdat het bij de mannen om veel meer geld gaat, maar is toch teleurgesteld: "Bij de mannen is er veel meer belang dat het wordt uitgespeeld, en ja... bij de vrouwen niet."

Bekijk het gesprek met Jill Roord hieronder.

Zien: <em>Jill Roord</em> teleurgesteld: &quot;Bij vrouwenvoetbal is er geen belang om door te gaan&quot; Veel landen kiezen ervoor om al het profvoetbal door te laten gaan, of al het voetbal af te gelasten. In Engeland loopt het echter scheef: de mannen gaan weer voetballen, maar de vrouwencompetitie is stilgelegd. Jill Roord, speelster van Arsenal, begrijpt de situatie omdat het bij de mannen om veel meer geld gaat, maar is toch teleurgesteld: "Bij de mannen is er veel meer belang dat het wordt uitgespeeld, en ja... bij de vrouwen niet." Bekijk het gesprek met Jill Roord hieronder. Bekijk ook De Premier League is op 17 juni terug met topwedstrijd: zo kun je het kijken Bekijk deze video » Voetballen kan volgens KNVB-arts prima: "Minder contact dan gedacht" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Jill Roord teleurgesteld: "Bij vrouwenvoetbal is er geen belang om door te gaan"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jill Roord teleurgesteld: "Bij vrouwenvoetbal is er geen belang om door te gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV