Beau gemist? Rick Nieman ziet unieke beelden en vertelt over zijn tijd bij CNN

Beau gemist? Rick Nieman ziet unieke beelden en vertelt over zijn tijd bij CNN

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

CNN speelt, zeker in de afgelopen dagen, een belangrijke rol in de nieuwsverslaggeving van de Verenigde Staten. De zender bestaat precies veertig jaar en daarom blikt Rick Nieman bij Beau terug op zijn tijd bij CNN. Daarbij komen unieke beelden tevoorschijn van een jonge Nieman, die het nieuws mag verslaan. "Het was ook heel hard feesten, dat kon je af en toe ook wel zien op de beelden."

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Rick Nieman ziet unieke beelden en vertelt over zijn tijd bij CNN Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. CNN speelt, zeker in de afgelopen dagen, een belangrijke rol in de nieuwsverslaggeving van de Verenigde Staten. De zender bestaat precies veertig jaar en daarom blikt Rick Nieman bij Beau terug op zijn tijd bij CNN. Daarbij komen unieke beelden tevoorschijn van een jonge Nieman, die het nieuws mag verslaan. "Het was ook heel hard feesten, dat kon je af en toe ook wel zien op de beelden." Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending Beau gemist? Gordon: 'Ik krijg een maagballon om suikerziekte te controleren' Bekijk deze video » Beau gemist? Glen Faria en Glennis Grace hadden schokkende ervaring met racisme Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Rick Nieman ziet unieke beelden en vertelt over zijn tijd bij CNN

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Rick Nieman ziet unieke beelden en vertelt over zijn tijd bij CNN of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen