Beau van Erven Dorens heeft oplossing voor cafés: "We moeten allemaal aan de drank!"

Beau van Erven Dorens heeft oplossing voor cafés: "We moeten allemaal aan de drank!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

De cafés en overige horeca zijn sinds maandag 1 juni weer geopend, maar ze moeten allemaal nog aan strenge voorschriften voldoen. Klanten kunnen afgeschrikt worden door de kille en afstandelijke sfeer die we nu wellicht gaan zien in de horeca, maar Beau van Erven Dorens heeft de oplossing: "We moeten allemaal aan de drank om ons lokale cafés te ondersteunen."

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> heeft oplossing voor cafés: &quot;We moeten allemaal aan de drank!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 1 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. De cafés en overige horeca zijn sinds maandag 1 juni weer geopend, maar ze moeten allemaal nog aan strenge voorschriften voldoen. Klanten kunnen afgeschrikt worden door de kille en afstandelijke sfeer die we nu wellicht gaan zien in de horeca, maar Beau van Erven Dorens heeft de oplossing: "We moeten allemaal aan de drank om ons lokale cafés te ondersteunen." Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? Ondernemer Johan de Vos: 'Niemand in horeca gaat dit overleven' Bekijk deze video » Beau gemist? Gordon: 'Ik krijg een maagballon om suikerziekte te controleren' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens heeft oplossing voor cafés: "We moeten allemaal aan de drank!"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens heeft oplossing voor cafés: "We moeten allemaal aan de drank!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV