Video: Stientje Van Veldhoven valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam

Video: Stientje Van Veldhoven valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam

Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Stientje van Veldhoven (D66), reageert bij Goedemorgen Nederland op de enorme demonstratie op de Dam in Amsterdam en de mate van ingrijpen van burgemeester Femke Halsema: "Als je beelden ziet dan is dat ongekend, maar ook ongehoord in corona-tijd."

Duidelijke regels
Ze vervolgt: "Al die mensen in de zorg die de afgelopen maanden keihard gewerkt hebben, daar past dit echt niet bij. De duidelijke regel is: houd anderhalve meter afstand en mijd drukte" Ze benadrukt dat ze snapt dat mensen willen demonstreren maar is van mening dat dit niet op deze manier had moeten gebeuren. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: <em>Stientje Van Veldhoven</em> valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Stientje van Veldhoven (D66), reageert bij Goedemorgen Nederland op de enorme demonstratie op de Dam in Amsterdam en de mate van ingrijpen van burgemeester Femke Halsema: "Als je beelden ziet dan is dat ongekend, maar ook ongehoord in corona-tijd." Duidelijke regelsZe vervolgt: "Al die mensen in de zorg die de afgelopen maanden keihard gewerkt hebben, daar past dit echt niet bij. De duidelijke regel is: houd anderhalve meter afstand en mijd drukte" Ze benadrukt dat ze snapt dat mensen willen demonstreren maar is van mening dat dit niet op deze manier had moeten gebeuren. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Op1: Gerald Roethof over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Video: Stientje Van Veldhoven valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Stientje Van Veldhoven valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV