Aangeslagen James Corden: "Racisme is probleem van witte mensen" (video)

Aangeslagen James Corden: "Racisme is probleem van witte mensen" (video)

Talkshowhost James Corden is aangeslagen door alles wat er momenteel gaande is in Amerika, na de gewelddadige dood van George Floyd, en begint zijn show een stuk minder vrolijk dan normaal: "Ik heb het hele weekend nagedacht over wat ik moet zeggen. Waarom is mijn mening relevant?"

'Probleem van witte mensen'
Toch vindt hij dat hij zich moet uitspreken: "Niet omdat ik talkshowhost ben maar omdat witte mensen dat moeten doen. We kunnen niet meer zeggen dat we geen racist zijn en denken dat dat genoeg is. Nee, het is ons probleem en wij moeten het oplossen. Witte mensen hebben dit gecreëerd." Bekijk het fragment van The Late Late Show hieronder.

Aangeslagen <em>James Corden</em>: &quot;Racisme is probleem van witte mensen&quot; (video) Talkshowhost James Corden is aangeslagen door alles wat er momenteel gaande is in Amerika, na de gewelddadige dood van George Floyd, en begint zijn show een stuk minder vrolijk dan normaal: "Ik heb het hele weekend nagedacht over wat ik moet zeggen. Waarom is mijn mening relevant?" 'Probleem van witte mensen'Toch vindt hij dat hij zich moet uitspreken: "Niet omdat ik talkshowhost ben maar omdat witte mensen dat moeten doen. We kunnen niet meer zeggen dat we geen racist zijn en denken dat dat genoeg is. Nee, het is ons probleem en wij moeten het oplossen. Witte mensen hebben dit gecreëerd." Bekijk het fragment van The Late Late Show hieronder. Bekijk ook Johan Derksen: "Een zwarte blijft in Amerika toch een beetje een tweederangs burger" Bekijk deze video » Zien: woedende LL Cool J rapt over Black Lives Matter en George Floyd Bekijk deze video »
Show :
Aangeslagen James Corden: "Racisme is probleem van witte mensen" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aangeslagen James Corden: "Racisme is probleem van witte mensen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV