Giel de Winter (StukTV) over geboorte zoon: "Ik heb anderhalf uur staan huilen"

Giel de Winter (StukTV) over geboorte zoon: "Ik heb anderhalf uur staan huilen"

Giel de Winter van StukTV is afgelopen zondag voor het eerst vader geworden en vertelt aan Frank Dane hoe blij hij is: "Het leven is momenteel helemaal fantastisch."

Giel de Winter (<em>StukTV</em>) over geboorte zoon: &quot;Ik heb anderhalf uur staan huilen&quot; Giel de Winter van StukTV is afgelopen zondag voor het eerst vader geworden en vertelt aan Frank Dane hoe blij hij is: "Het leven is momenteel helemaal fantastisch." Anderhalf uur gehuildHij vervolgt: "Wij leven een beetje op een roze wolk momenteel." De Winter vertelt dat zijn vriendin thuis bevallen is en het van drie uur 's nachts tot aan het begin van de middag heeft geduurd." Het moment dat Fedde, zoals zijn zoon heet, geboren werd was ongelofelijk: "Ik heb volgens mij anderhalf uur achter elkaar staan huilen. Ik wist niet dat ik zoveel kon huilen. Het was zoiets moois." Bekijk zijn hele reactie bij Radio538 hierboven. Hieronder vind je een foto van Giel met zijn zoontje. Bekijk ook Giel de Winter over nieuw StukTV-programma De Stilste Show: "De verliezer krijgt een eindstraf" Bekijk deze video »
Show :
Giel de Winter (StukTV) over geboorte zoon: "Ik heb anderhalf uur staan huilen"

Anderhalf uur gehuild
Hij vervolgt: "Wij leven een beetje op een roze wolk momenteel." De Winter vertelt dat zijn vriendin thuis bevallen is en het van drie uur 's nachts tot aan het begin van de middag heeft geduurd." Het moment dat Fedde, zoals zijn zoon heet, geboren werd was ongelofelijk: "Ik heb volgens mij anderhalf uur achter elkaar staan huilen. Ik wist niet dat ik zoveel kon huilen. Het was zoiets moois." Bekijk zijn hele reactie bij Radio538 hierboven. Hieronder vind je een foto van Giel met zijn zoontje.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Giel de Winter (StukTV) over geboorte zoon: "Ik heb anderhalf uur staan huilen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV