Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber verwart dolfijn met krokodil

Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber verwart dolfijn met krokodil

Beter Laat Dan Nooit: <em>Peter Faber</em> verwart dolfijn met krokodil Peter Faber doet een bijzondere uitspraak tijdens een boottochtje in Beter Laat Dan Nooit: "Ik zie een krokodil." De anderen heren en Katja Schuurman haasten zich naar zijn kant van het schip om het dier te aanschouwen. De vork blijkt echter toch iets anders in de steel te zitten: het gaat om een dolfijn. Bekijk het fragment van Beter Laat Dan Nooit hierboven. Beter Laat Dan Nooit is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beter Laat Dan Nooit: Willibrord tijdens rijles Barrie: ‘Je rijdt als een oud wijf!’ Bekijk deze video » Peter maakt Katja Schuurman ongemakkelijk met rare oefening in Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video »
TV :
Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber verwart dolfijn met krokodil

Peter Faber doet een bijzondere uitspraak tijdens een boottochtje in Beter Laat Dan Nooit: "Ik zie een krokodil." De anderen heren en Katja Schuurman haasten zich naar zijn kant van het schip om het dier te aanschouwen. De vork blijkt echter toch iets anders in de steel te zitten: het gaat om een dolfijn. Bekijk het fragment van Beter Laat Dan Nooit hierboven.

Beter Laat Dan Nooit is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber verwart dolfijn met krokodil of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV