Zien: Bundesliga-spelers Sancho en Thuram steunen protesten in Amerika

Zien: Bundesliga-spelers Sancho en Thuram steunen protesten in Amerika

Jadon Sancho van Borussia Dortmund en Marcus Thuram van Borussia Mönchengladbach hebben na het maken van een doelpunt in de Bundesliga een blijk van steun gegeven aan de mensen die in de Verenigde Staten aan het protesteren zijn. George Floyd is daar door toedoen van een agent om het leven gekomen, waarna er al dagenlang hevige protesten gevoerd worden. Veel sporters maken een statement door op het veld te knielen.

Bekijk de statements van Sancho en Thuram in de video hieronder.

Zien: <em>Bundesliga</em>-spelers Sancho en Thuram steunen protesten in <em>Amerika</em> Jadon Sancho van Borussia Dortmund en Marcus Thuram van Borussia Mönchengladbach hebben na het maken van een doelpunt in de Bundesliga een blijk van steun gegeven aan de mensen die in de Verenigde Staten aan het protesteren zijn. George Floyd is daar door toedoen van een agent om het leven gekomen, waarna er al dagenlang hevige protesten gevoerd worden. Veel sporters maken een statement door op het veld te knielen. Bekijk de statements van Sancho en Thuram in de video hieronder. Bekijk hieronder de samenvattingen van de wedstrijden Samenvatting Borussia Mönchengladbach - Union Berlin (Bundesliga) Bekijk deze video » Samenvatting SC Paderborn - Borussia Dortmund (Bundesliga) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Bundesliga-spelers Sancho en Thuram steunen protesten in Amerika

Bekijk hieronder de samenvattingen van de wedstrijden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bundesliga-spelers Sancho en Thuram steunen protesten in Amerika of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV