Zien: Nederland kritisch op demonsterende Doutzen Kroes op de dam: "Dom"

Zien: Nederland kritisch op demonsterende Doutzen Kroes op de dam: "Dom"

Model Doutzen Kroes behoort tot een van de 5000 mensen die maandag 1 juni naar de Dam in Amsterdam kwam om te demonstreren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten. Haar collega Imaan Hammam stond aan haar zijde en hield een bord omhoog, zoals op de beelden te zien is. Op de foto die Doutzen plaatste op Instagram ontving ze gemengde reacties...

Arrestatie George Floyd
Veel mensen zijn het oneens met het demonstreren op de Dam. Op 1 juni 2020 mochten na lange tijd de terrassen en restaurants weer open. Een drukke dag in Amsterdam was te verwachten, maar zo druk als het gisteren was, had niemand zien aankomen. Duizenden mensen kwamen namelijk demonstreren tegen het politiegeweld in de VS, en de anderhalve meter regel werd niet gehandhaafd. De demonstratie ging om de dood van de ongewapende donkere Amerikaanse man George Floyd, die om het leven kwam bij een arrestatie.

"Dom op de Dam
Hierboven zie je een foto van Doutzen Kroes die aan de demonstratie meedeed. Volgers plaatsen reacties onder de bovenstaande foto: “Dom op de Dam”, en “Ga je serieus tussen al die mensen staan in deze omstandigheden? Schaam je diep echt heel diep.”

Bekijk hieronder beelden van Twitter waar je de duizenden mensen op de Dam ziet demonstreren.

Zien: Nederland kritisch op demonsterende <em>Doutzen Kroes</em> op de dam: &quot;Dom&quot; Model Doutzen Kroes behoort tot een van de 5000 mensen die maandag 1 juni naar de Dam in Amsterdam kwam om te demonstreren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten. Haar collega Imaan Hammam stond aan haar zijde en hield een bord omhoog, zoals op de beelden te zien is. Op de foto die Doutzen plaatste op Instagram ontving ze gemengde reacties... Arrestatie George FloydVeel mensen zijn het oneens met het demonstreren op de Dam. Op 1 juni 2020 mochten na lange tijd de terrassen en restaurants weer open. Een drukke dag in Amsterdam was te verwachten, maar zo druk als het gisteren was, had niemand zien aankomen. Duizenden mensen kwamen namelijk demonstreren tegen het politiegeweld in de VS, en de anderhalve meter regel werd niet gehandhaafd. De demonstratie ging om de dood van de ongewapende donkere Amerikaanse man George Floyd, die om het leven kwam bij een arrestatie. "Dom op de DamHierboven zie je een foto van Doutzen Kroes die aan de demonstratie meedeed. Volgers plaatsen reacties onder de bovenstaande foto: “Dom op de Dam”, en “Ga je serieus tussen al die mensen staan in deze omstandigheden? Schaam je diep echt heel diep.” Bekijk hieronder beelden van Twitter waar je de duizenden mensen op de Dam ziet demonstreren.
Entertainment :
Zien: Nederland kritisch op demonsterende Doutzen Kroes op de dam: "Dom"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nederland kritisch op demonsterende Doutzen Kroes op de dam: "Dom" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV