Teleurstelling voor Max Verstappen omtrent Picnic filmpje met lookalike

Teleurstelling voor Max Verstappen omtrent Picnic filmpje met lookalike

Onlinesupermarkt Picnic hoeft coureur Max Verstappen toch niet 150.000 euro te betalen vanwege het verspreiden van dit filmpje met een lookalike van de autocoureur een paar jaar geleden. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam in hoger beroep bepaald. "Begin 2018 had een lagere rechter bepaald dat de reclame niet door de beugel kon", meldt Shownieuws.

Picnic filmpje was grappig bedoeld
Picnic liet eerder weten dat het Facebookfilmpje grappig was bedoeld en alleen bestemd om personeel te motiveren. Zodra ze hoorden dat Verstappen het niet leuk vond, is het filmpje offline gehaald. Picnic reageerde in 2018 heel erg verbaasd en ging in beroep: "Ons Facebookfilmpje was grappig bedoeld en alleen bestemd om personeel te motiveren. Zodra we hoorden dat Max het niet leuk vond, hebben we het filmpje diezelfde dag offline gehaald. We kunnen ons niet voorstellen dat Max een schade zou hebben geleden van zo’n groot bedrag." De onlinesupermarkt hoeft Max toch niet 150.000 euro te betalen vanwege het verspreiden van de video.

Teleurstelling voor <em>Max Verstappen</em> omtrent <em>Picnic</em> filmpje met lookalike Onlinesupermarkt Picnic hoeft coureur Max Verstappen toch niet 150.000 euro te betalen vanwege het verspreiden van dit filmpje met een lookalike van de autocoureur een paar jaar geleden. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam in hoger beroep bepaald. "Begin 2018 had een lagere rechter bepaald dat de reclame niet door de beugel kon", meldt Shownieuws. Picnic filmpje was grappig bedoeldPicnic liet eerder weten dat het Facebookfilmpje grappig was bedoeld en alleen bestemd om personeel te motiveren. Zodra ze hoorden dat Verstappen het niet leuk vond, is het filmpje offline gehaald. Picnic reageerde in 2018 heel erg verbaasd en ging in beroep: "Ons Facebookfilmpje was grappig bedoeld en alleen bestemd om personeel te motiveren. Zodra we hoorden dat Max het niet leuk vond, hebben we het filmpje diezelfde dag offline gehaald. We kunnen ons niet voorstellen dat Max een schade zou hebben geleden van zo’n groot bedrag." De onlinesupermarkt hoeft Max toch niet 150.000 euro te betalen vanwege het verspreiden van de video. Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment over o.a. de Picnic-zaak van Max Verstappen.
Entertainment :
Teleurstelling voor Max Verstappen omtrent Picnic filmpje met lookalike

Bekijk hierboven het Shownieuws-fragment over o.a. de Picnic-zaak van Max Verstappen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Teleurstelling voor Max Verstappen omtrent Picnic filmpje met lookalike of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV