New Kids Nitro dinsdag te zien bij RTL 7, bekijk de trailer

New Kids Nitro dinsdag te zien bij RTL 7, bekijk de trailer

Grote hoeveelheden bier en Brabants gevloek... In New Kids Nitro, die vanavond te zien is op de televisie, doen de vrienden alles wat God verboden heeft.

Net als in New Kids Turbo (2010) hangen de vrienden Richard, Gerrie, Rikkert, Barrie en Robbie in New Kids nitro vooral rond in Maaskantje. Vanavond te zien bij RTL 7. Bekijk de trailer van de ruige film uit 2011 hierboven.

New Kids Nitro is vanavond, dinsdag 2 juni, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via o.a. Videoland en Netflix.

<em>New Kids Nitro</em> dinsdag te zien bij RTL 7, bekijk de trailer Grote hoeveelheden bier en Brabants gevloek... In New Kids Nitro, die vanavond te zien is op de televisie, doen de vrienden alles wat God verboden heeft. Net als in New Kids Turbo (2010) hangen de vrienden Richard, Gerrie, Rikkert, Barrie en Robbie in New Kids nitro vooral rond in Maaskantje. Vanavond te zien bij RTL 7. Bekijk de trailer van de ruige film uit 2011 hierboven. New Kids Nitro is vanavond, dinsdag 2 juni, om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via o.a. Videoland en Netflix.
Film :
New Kids Nitro dinsdag te zien bij RTL 7, bekijk de trailer
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op New Kids Nitro dinsdag te zien bij RTL 7, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV