Demonstratie Rotterdam: "Handhaven en boetes uitdelen" (video)

Demonstratie Rotterdam: "Handhaven en boetes uitdelen" (video)

Na alle ophef rondom de demonstatie op de Dam in Amsterdam zijn alle ogen gericht op Rotterdam, waar woensdag een manifestatie tegen racisme en politiegeweld in de VS zal plaatsvinden. "Er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen en er moet gehandhaafd worden als regels niet worden nageleefd", vertelt Vincent Karremans, fractievoorzitter van de VVD in Rotterdam.

Beboeten
Hij denkt bijvoorbeeld aan het plaatsen van een hek om het plein en het niet langer toelaten van mensen wanneer het te druk wordt. "Maar ook simpelweg mensen gaan beboeten als ze zich niet aan de regels houden. Alleen op die manier houden wij corona onder controle." De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wil overigens slechts 80 demonstranten gaan toelaten, wat zomaar eens erg lastig zou kunnen worden. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Demonstratie <em>Rotterdam</em>: &quot;Handhaven en boetes uitdelen&quot; (video) Na alle ophef rondom de demonstatie op de Dam in Amsterdam zijn alle ogen gericht op Rotterdam, waar woensdag een manifestatie tegen racisme en politiegeweld in de VS zal plaatsvinden. "Er moeten voorzorgsmaatregelen worden genomen en er moet gehandhaafd worden als regels niet worden nageleefd", vertelt Vincent Karremans, fractievoorzitter van de VVD in Rotterdam. BeboetenHij denkt bijvoorbeeld aan het plaatsen van een hek om het plein en het niet langer toelaten van mensen wanneer het te druk wordt. "Maar ook simpelweg mensen gaan beboeten als ze zich niet aan de regels houden. Alleen op die manier houden wij corona onder controle." De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb wil overigens slechts 80 demonstranten gaan toelaten, wat zomaar eens erg lastig zou kunnen worden. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Op1: Femke Halsema over demonstratie politiegeweld op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video » Video: Stientje Van Veldhoven valt Femke Halsema af na demonstratie Dam Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Demonstratie Rotterdam: "Handhaven en boetes uitdelen" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Demonstratie Rotterdam: "Handhaven en boetes uitdelen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV