Klassieker Charlie's Angels (2000) dinsdag te zien bij RTL 8

Klassieker Charlie's Angels (2000) dinsdag te zien bij RTL 8

Klassieker <em>Charlie's Angels</em> (2000) dinsdag te zien bij <em>RTL 8</em> De televisieserie Charlie's Angels scoorde in de jaren 70' en 80' behoorlijke kijkcijfers. In 2000 werd er een film op de markt gebracht van de drie mooie vrouwen Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) en Alex (Lucy Liu). In 2019 kwam er een nieuwe versie van Charlie's Angels uit met de actrices Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. De klassieker uit 2000 is vanavond op tv te zien. Bekijk de trailer van Charlie's Angels uit 2000 hierboven. Charlie's Angels is vanavond, dinsdag 2 juni, te zien bij RTL 8. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis en iTunes. Actrices uit Charlie's Angels zijn fan van Nederlandse actrice Hannah Hoekstra Bekijk deze video »
Film :
Klassieker Charlie's Angels (2000) dinsdag te zien bij RTL 8

De televisieserie Charlie's Angels scoorde in de jaren 70' en 80' behoorlijke kijkcijfers. In 2000 werd er een film op de markt gebracht van de drie mooie vrouwen Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) en Alex (Lucy Liu).

In 2019 kwam er een nieuwe versie van Charlie's Angels uit met de actrices Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. De klassieker uit 2000 is vanavond op tv te zien. Bekijk de trailer van Charlie's Angels uit 2000 hierboven.

Charlie's Angels is vanavond, dinsdag 2 juni, te zien bij RTL 8. Je kunt de film ook streamen via o.a. Pathe Thuis en iTunes.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klassieker Charlie's Angels (2000) dinsdag te zien bij RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier