Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video)

Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video)

Linda de Mol heeft jarenlang met veel plezier het programma Oh, wat een jaar! gepresenteerd. Na haar overstap naar SBS6 kan ze het programma niet meer presenteren en neemt Chantal Janzen het stokje over. De Mol begrijpt niet goed dat haar collega het programma overneemt, omdat Janzen weet hoe gevoelig dat ligt voor De Mol. "Pijnlijk", zegt ze daarover in Shownieuws.

Bekijk de reactie van Linda de Mol op Chantal Janzen in de video hieronder. De opnames van het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! zijn door de coronacrisis uitgesteld. De verwachting is dat het nieuwe seizoen in het najaar van 2020 te zien is op RTL 4.

Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video) Linda de Mol heeft jarenlang met veel plezier het programma Oh, wat een jaar! gepresenteerd. Na haar overstap naar SBS6 kan ze het programma niet meer presenteren en neemt Chantal Janzen het stokje over. De Mol begrijpt niet goed dat haar collega het programma overneemt, omdat Janzen weet hoe gevoelig dat ligt voor De Mol. "Pijnlijk", zegt ze daarover in Shownieuws. Bekijk de reactie van Linda de Mol op Chantal Janzen in de video hieronder. De opnames van het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! zijn door de coronacrisis uitgesteld. De verwachting is dat het nieuwe seizoen in het najaar van 2020 te zien is op RTL 4. Bekijk ook Zien: Fred van Leer doet perfecte imitatie van Linda de Mol in Gooische Vrouwen Bekijk deze video » Shownieuws: Dit is hoe Ik Hou Van Holland er vanaf nu uit zal zien Bekijk deze video »
Show :
Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video)


Bekijk hier alle video's en artikelen van Oh, Wat Een Jaar!
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol begrijpt niet veel van vervangster Chantal Janzen: "Pijnlijk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV