Trailer: The Beach met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: The Beach met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: <em>The Beach</em> met <em>Leonardo DiCaprio</em> dinsdag te zien bij <em>SBS9</em> In The Beach speelt Leonardo DiCaprio een backpacker die in Thailand op zoek gaat naar een paradijselijk strand. De avontuurlijke film is vanavond bij SBS9 te zien. Wonderbaarlijk paradijsRichard, gepeeld door Leonardo DiCaprio is aan het backpacken in een armoedig verblijf in Bangkok en hij ontmoet daar de doorgedraaide Brit Daffy. Deze vertelt hem een wonderbaarlijk verhaal over een aards paradijs: een strand waar geen toeristen te vinden zijn omdat bijna niemand van het bestaan af weet. Bekijk de trailer van The Beach hierboven. The Beach is vanavond, dinsdag 2 juni, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes. Jair Bolsonara beschuldigt Leonardo DiCaprio van het financieren van bosbranden Bekijk deze video » Modern Family-acteur Ed O'Neill vierde vaderdag samen met Leonardo DiCaprio Bekijk deze video »
Film :
Trailer: The Beach met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij SBS9

In The Beach speelt Leonardo DiCaprio een backpacker die in Thailand op zoek gaat naar een paradijselijk strand. De avontuurlijke film is vanavond bij SBS9 te zien.

Wonderbaarlijk paradijs
Richard, gepeeld door Leonardo DiCaprio is aan het backpacken in een armoedig verblijf in Bangkok en hij ontmoet daar de doorgedraaide Brit Daffy. Deze vertelt hem een wonderbaarlijk verhaal over een aards paradijs: een strand waar geen toeristen te vinden zijn omdat bijna niemand van het bestaan af weet.

Bekijk de trailer van The Beach hierboven.

The Beach is vanavond, dinsdag 2 juni, om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Beach met Leonardo DiCaprio dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV