Robert Jensen bedankt alle mensen die achter hem staan: "Stop de lockdown"

Robert Jensen bedankt alle mensen die achter hem staan: "Stop de lockdown"

Robert Jensen die heel wat mensen heeft wakker geschud met zijn standpunten over de coronacrisis. Deelt dinsdag een speciale video als dank aan zijn vrijheidsstrijders.

Stop de lockdown
Op 12 maart 2020 stortte de Nederlandse overheid haar bevolking in een lockdown. Jensen eiste vanaf dag 1 dat de lockdown zo snel mogelijk stopte, en hij stond niet alleen. Jensen ontwierp T-shirts met de tekst 'Stop de lockdown' en deze wereld massaal gekocht door zijn kijkers.

Bekijk hieronder de nieuwe Jensen video waarin hij zijn volgers bedankt.

<em>Robert Jensen</em> bedankt alle mensen die achter hem staan: &quot;Stop de lockdown&quot; Robert Jensen die heel wat mensen heeft wakker geschud met zijn standpunten over de coronacrisis. Deelt dinsdag een speciale video als dank aan zijn vrijheidsstrijders. Stop de lockdownOp 12 maart 2020 stortte de Nederlandse overheid haar bevolking in een lockdown. Jensen eiste vanaf dag 1 dat de lockdown zo snel mogelijk stopte, en hij stond niet alleen. Jensen ontwierp T-shirts met de tekst 'Stop de lockdown' en deze wereld massaal gekocht door zijn kijkers. Jensen beschuldigt mainstream media van nepnieuws: "Bloed op hun handen" Bekijk deze video » Stop de Lockdown T-shirts van Robert Jensen mega populair: "Overweldigend" Bekijk deze video » Bekijk hieronder de nieuwe Jensen video waarin hij zijn volgers bedankt.
Entertainment :
Robert Jensen bedankt alle mensen die achter hem staan: "Stop de lockdown"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen bedankt alle mensen die achter hem staan: "Stop de lockdown" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV