Opsporing Verzocht: Verdachte van ID-fraude betrokken bij hennepkwekerijen

Opsporing Verzocht: Verdachte van ID-fraude betrokken bij hennepkwekerijen

<em>Opsporing Verzocht</em>: Verdachte van ID-fraude betrokken bij hennepkwekerijen Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Utrecht. Hier is een verdachte van ID-fraude waarschijnlijk betrokken bij grote hennepkwekerijen. De man huurde woonhuzien om er hennep te kweken en legitimeerde zich daaribij met een vervalst paspoort. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Man pint met gestolen bankpas van 90-jarige dame in Zaandam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Verband tussen moorden en schietincidenten in Eindhoven Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Verdachte van ID-fraude betrokken bij hennepkwekerijen

Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Utrecht. Hier is een verdachte van ID-fraude waarschijnlijk betrokken bij grote hennepkwekerijen. De man huurde woonhuzien om er hennep te kweken en legitimeerde zich daaribij met een vervalst paspoort.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Verdachte van ID-fraude betrokken bij hennepkwekerijen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV