Opsporing Verzocht: Gewapende overvallers belagen pizzabezorger in Roermond

Opsporing Verzocht: Gewapende overvallers belagen pizzabezorger in Roermond

<em>Opsporing Verzocht:</em> Gewapende overvallers belagen pizzabezorger in <em>Roermond</em> Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Roermond. Hier werd een pizzabezorger overvallen door gewapende overvallers. Bij het opgegeven adres van een zogenaamde klant, werd de bezorger besprongen en moest hij het geld afstaan dat hij bij zich had. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Verdachte van ID-fraude betrokken bij hennepkwekerijen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Brandweerapparatuur gestolen bij inbraak in Boekelo Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Gewapende overvallers belagen pizzabezorger in Roermond

Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Roermond. Hier werd een pizzabezorger overvallen door gewapende overvallers. Bij het opgegeven adres van een zogenaamde klant, werd de bezorger besprongen en moest hij het geld afstaan dat hij bij zich had.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Gewapende overvallers belagen pizzabezorger in Roermond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV