Video: Demonstranten verzamelen zich op het Malieveld in Den Haag

Video: Demonstranten verzamelen zich op het Malieveld in Den Haag

Video: <em>Demonstranten</em> verzamelen zich op het Malieveld in Den Haag Op het Malieveld in Den Haag hebben demonstranten zich verzameld om te protsteren tegen politiegeweld en racisme. Bij het protest werd de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk in acht genomen. Eerder gebeurde dit al niet bij het protest in Amsterdam. Bekijk de beelden van AD Nieuws over de demonstratie in Den Haag hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk vooruitblik demonstratie Black Lives Matter in Den Haag op het Malieveld Bekijk deze video » Bekijk LIVE: demonstratie in Den Haag tegen racisme en politiegeweld Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Demonstranten verzamelen zich op het Malieveld in Den Haag

Op het Malieveld in Den Haag hebben demonstranten zich verzameld om te protsteren tegen politiegeweld en racisme. Bij het protest werd de 1,5 meter afstand zo goed mogelijk in acht genomen. Eerder gebeurde dit al niet bij het protest in Amsterdam.

Bekijk de beelden van AD Nieuws over de demonstratie in Den Haag hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Demonstranten verzamelen zich op het Malieveld in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV