Zien: Voetbalwereld reageert op discriminatie en politiegeweld Amsterdam

Zien: Voetbalwereld reageert op discriminatie en politiegeweld Amsterdam

Zien: Voetbalwereld reageert op discriminatie en politiegeweld <em>Amsterdam</em> In de Verenigde Staten zijn er al een dagenlang demonstraties tegen politiegeweld en racisme. In verschillende landen zijn ook al protesten geweest, onder andere in Nederland. Ondertussen hebben ook verschillende topvoetballers gereageerd. Zij doen mee met het protest. Bekijk de hele video van AD Sport over de protesten hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Ook Anna Nooshin demonstreerde op de Dam tegen het politiegeweld in de VS Bekijk deze video » Talkshow M gemist? "Donald Trump hele leven al minachtend over minderheden" Bekijk deze video »
Sport :
Zien: Voetbalwereld reageert op discriminatie en politiegeweld Amsterdam

In de Verenigde Staten zijn er al een dagenlang demonstraties tegen politiegeweld en racisme. In verschillende landen zijn ook al protesten geweest, onder andere in Nederland. Ondertussen hebben ook verschillende topvoetballers gereageerd. Zij doen mee met het protest.

Bekijk de hele video van AD Sport over de protesten hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Voetbalwereld reageert op discriminatie en politiegeweld Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV