Opsporing Verzocht: Dief steelt dure sloep inclusief trailer in Kampen

Opsporing Verzocht: Dief steelt dure sloep inclusief trailer in Kampen

<em>Opsporing Verzocht:</em> Dief steelt dure sloep inclusief trailer in <em>Kampen</em> Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Kampen. Hier stal een man een dure sloep inclusief een trailer. Het duurde een uur voordat de dief wegreed met de sloep. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Politie deelt beelden van granaatgooier Kerkdriel Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Acht overvallen op drogisterijen in Amsterdam Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Dief steelt dure sloep inclusief trailer in Kampen

Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Kampen. Hier stal een man een dure sloep inclusief een trailer. Het duurde een uur voordat de dief wegreed met de sloep.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Dief steelt dure sloep inclusief trailer in Kampen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV