Opsporing Verzocht: Politie deelt beelden van granaatgooier Kerkdriel

Opsporing Verzocht: Politie deelt beelden van granaatgooier Kerkdriel

<em>Opsporing Verzocht</em>: Politie deelt beelden van granaatgooier <em>Kerkdriel</em> Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Kerkdriel. Een tijdje geleden werd hier een granaat gevonden die op scherp stond. De politie heeft nu beelden gedeeld van de granaatgooier. Het ziet ernaar uit dat de dader niet alleen heeft gehandeld. De vlucht van de daders vermoedelijk richting Utrecht. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Stappen in onderzoek naar grote crystal meth-bendes Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Gewapende overvallers belagen pizzabezorger in Roermond Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Politie deelt beelden van granaatgooier Kerkdriel

Op dinsdag 2 juni werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Kerkdriel. Een tijdje geleden werd hier een granaat gevonden die op scherp stond. De politie heeft nu beelden gedeeld van de granaatgooier. Het ziet ernaar uit dat de dader niet alleen heeft gehandeld. De vlucht van de daders vermoedelijk richting Utrecht.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Politie deelt beelden van granaatgooier Kerkdriel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV