PowNed: Dennis Schouten bezoekt anti-racisme demonstratie in Den Haag

PowNed: Dennis Schouten bezoekt anti-racisme demonstratie in Den Haag

<em>PowNed:</em> Dennis Schouten bezoekt anti-racisme demonstratie in <em>Den Haag</em> Op de Dam in Amsterdam demonstreerden duizenden mensen tegen politiegeweld en racisme. Ook in Den Haag was er vandaag (2 juni) een demonstratie. Dennis Schouten was bij de demonstratie en werd niet warm onthaald. "Ga uit mijn gezicht vriend", zegt een van de demonstranten. Bekijk de hele video van PowNed over het protest in Den Haag hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Sylvana Simons steunt Femke Halsema in M : "Duivels dilemma" Bekijk deze video » Talkshow M gemist? "Donald Trump hele leven al minachtend over minderheden" Bekijk deze video »
Nieuws :
PowNed: Dennis Schouten bezoekt anti-racisme demonstratie in Den Haag

Op de Dam in Amsterdam demonstreerden duizenden mensen tegen politiegeweld en racisme. Ook in Den Haag was er vandaag (2 juni) een demonstratie. Dennis Schouten was bij de demonstratie en werd niet warm onthaald. "Ga uit mijn gezicht vriend", zegt een van de demonstranten.

Bekijk de hele video van PowNed over het protest in Den Haag hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PowNed: Dennis Schouten bezoekt anti-racisme demonstratie in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV