Beau gemist? Diederik Gommers over anti-racismeprotest op Dam in Amsterdam

Beau gemist? Diederik Gommers over anti-racismeprotest op Dam in Amsterdam

<em>Beau</em> gemist? Diederik Gommers over anti-racismeprotest op Dam in Amsterdam Duizenden mensen verzamelden zich op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen racisme en politiegeweld. "Deze mensen hebben een heel goede reden om te demonstreren, maar je kan wel met elkaar een land in de problemen brengen", zegt Diederik Gommers bij Beau. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv Beau gemist? Ondernemer Johan de Vos: 'Niemand in horeca gaat dit overleven' Bekijk deze video » Beau gemist? Gordon: 'Ik krijg een maagballon om suikerziekte te controleren' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Diederik Gommers over anti-racismeprotest op Dam in Amsterdam

Duizenden mensen verzamelden zich op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen racisme en politiegeweld. "Deze mensen hebben een heel goede reden om te demonstreren, maar je kan wel met elkaar een land in de problemen brengen", zegt Diederik Gommers bij Beau.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Diederik Gommers over anti-racismeprotest op Dam in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV