Op1: Paul Rosenmöller over handelen van Femke Halsema bij demonstratie Amsterdam

Op1: Paul Rosenmöller over handelen van Femke Halsema bij demonstratie Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken.

<em>Op1:</em> Paul Rosenmöller over handelen van Femke Halsema bij demonstratie Amsterdam Alle fragmenten uit Op1 van dinsdag 2 juni Dinsdag in Op1: Xander van der Wulp, Klaas Dijkhoff, Anne Wensing en meer Bekijk deze video » Op1: Klaas Dijkhoff over Femke Halsema tijdens demonstratie in Amsterdam Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 1 juni terugkijken. Op de Dam in Amsterdam protesteerden gisteren (1 juni) duizenden mensen op de Dam in Amsterdam. Dit zorgde voor veel ophef vanwege de huidige coronacrisis. Partijgenoot van Femke Halsema Paul Rosenmöller was te gast bij Op1 om te vertellen over de beslissing. "De vraag is: was het goed, of was het niet goed? En dit was niet goed." Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Klaas Dijkhoff over Femke Halsema tijdens demonstratie in Amsterdam Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Paul Rosenmöller over handelen van Femke Halsema bij demonstratie Amsterdam

Op de Dam in Amsterdam protesteerden gisteren (1 juni) duizenden mensen op de Dam in Amsterdam. Dit zorgde voor veel ophef vanwege de huidige coronacrisis. Partijgenoot van Femke Halsema Paul Rosenmöller was te gast bij Op1 om te vertellen over de beslissing. "De vraag is: was het goed, of was het niet goed? En dit was niet goed."

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Paul Rosenmöller over handelen van Femke Halsema bij demonstratie Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV