Shownieuws: Deze BN'er doet mee aan aan Lang Leve De Liefde

Shownieuws: Deze BN'er doet mee aan aan Lang Leve De Liefde

<em>Shownieuws:</em> Deze BN'er doet mee aan aan <em>Lang Leve De Liefde</em> Tijdens Lang Leve De Liefde zoeken bekende en onbekende mensen naar een geschikte partner. Eerder was Roy Donders al te zien in het programma. Nu doet er ook een andere BN'er mee aan de datingshow. Shownieuws primeurde wie er te zien is. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Lang leve de Liefde: Robert en Bo zijn dolgelukkig samen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Esmee compleet verward: ''Hou je meer van analoog of digitaal?'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Deze BN'er doet mee aan aan Lang Leve De Liefde

Tijdens Lang Leve De Liefde zoeken bekende en onbekende mensen naar een geschikte partner. Eerder was Roy Donders al te zien in het programma. Nu doet er ook een andere BN'er mee aan de datingshow. Shownieuws primeurde wie er te zien is.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Deze BN'er doet mee aan aan Lang Leve De Liefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV