Beau: Advocaat Geert-Jan Knoops over demonstratie Dam in Amsterdam

Beau: Advocaat Geert-Jan Knoops over demonstratie Dam in Amsterdam

<em>Beau:</em> Advocaat Geert-Jan Knoops over demonstratie Dam in Amsterdam Duizenden mensen verzamelden zich op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen racisme en politiegeweld. Advocaat Geert-Jan Knoops vertelt hierover bij Beau. "Juridisch gezien, op grond van de jurisprudentie van het Europees Hof, gaat het recht op leven voor het demonstratierecht." Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv Beau gemist? Diederik Gommers doet oproep aan demonstranten in Amsterdam Bekijk deze video » Beau gemist? Diederik Gommers over anti-racismeprotest op Dam in Amsterdam Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Advocaat Geert-Jan Knoops over demonstratie Dam in Amsterdam

Duizenden mensen verzamelden zich op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen racisme en politiegeweld. Advocaat Geert-Jan Knoops vertelt hierover bij Beau. "Juridisch gezien, op grond van de jurisprudentie van het Europees Hof, gaat het recht op leven voor het demonstratierecht."

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Advocaat Geert-Jan Knoops over demonstratie Dam in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV