Bizar: Jongeren duwen boa in het water bij haven in Urk

Bizar: Jongeren duwen boa in het water bij haven in Urk

Bizar: Jongeren duwen boa in het water bij haven in <em>Urk</em> Een boa is in Urk door twee jongens bij de haven in Urk in het water geduwd. Op beelden is te zien hoe de jongeren de boa hardhandig het water in werken. De jongens zouden aan de ambtenaar hebben gevraagd of ze een telefoon die in het water was gevallen mochten opvissen. Bekijk de bizarre video van de jongeren die de boa duwen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Tweeling uit Urk! dolblij met nieuwe feestjurk: ‘Plat buikje, dikke memmen’ Bekijk deze video » Zien: Heel Urk viert samen Pasen vanuit de deuropening Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar: Jongeren duwen boa in het water bij haven in Urk

Een boa is in Urk door twee jongens bij de haven in Urk in het water geduwd. Op beelden is te zien hoe de jongeren de boa hardhandig het water in werken. De jongens zouden aan de ambtenaar hebben gevraagd of ze een telefoon die in het water was gevallen mochten opvissen.

Bekijk de bizarre video van de jongeren die de boa duwen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Jongeren duwen boa in het water bij haven in Urk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV