De Bachelorette: Gaby Blaaser deelt eerste zoen uit in vierde aflevering

De Bachelorette: Gaby Blaaser deelt eerste zoen uit in vierde aflevering

Gaby Blaaser is in De Bachelorette op zoek naar ware liefde en in de vierde aflevering lijkt er schot in de zaak te komen. De blondine heeft een paar leuke dates achter de rug en verklapt dat ze voor het eerst met een van de vrijgezelle mannen heeft gezoend.

Bekijk de promo van de vierde aflevering van De Bachelorette hieronder. De vierde aflevering van De Bachelorette is nu te vinden op Videoland.

<em>De Bachelorette</em>: Gaby Blaaser deelt eerste zoen uit in vierde aflevering Gaby Blaaser is in De Bachelorette op zoek naar ware liefde en in de vierde aflevering lijkt er schot in de zaak te komen. De blondine heeft een paar leuke dates achter de rug en verklapt dat ze voor het eerst met een van de vrijgezelle mannen heeft gezoend. Bekijk de promo van de vierde aflevering van De Bachelorette hieronder. De vierde aflevering van De Bachelorette is nu te vinden op Videoland. Bekijk ook De Bachelorette: Joey voelt ‘vonken overslaan’ tijdens safaridate met Gaby Bekijk deze video » Zien: Gaby Blaaser schrok van eigen vooroordelen in De Bachelorette Bekijk deze video »
TV :
De Bachelorette: Gaby Blaaser deelt eerste zoen uit in vierde aflevering


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: Gaby Blaaser deelt eerste zoen uit in vierde aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV