Peter Faber laat zich helemaal gaan tijdens ochtendyoga in Beter Laat Dan Nooit

Peter Faber laat zich helemaal gaan tijdens ochtendyoga in Beter Laat Dan Nooit

Hieronder zie je een fragment uit Beter Laat Dan Nooit. Je kunt de hele aflevering van Beter Laat Dan Nooit hier terugkijken.

Peter Faber begint zijn dagen graag met een sessie ochtendyoga. Katja Schuurman heeft daar wel oren naar, dus doet ze een ochtend mee met de acteur. Maar de yogasessie van Faber ziet er iets anders uit dan de presentatrice gewend is. De acteur laat zich helemaal gaan en Schuurman kan alleen maar toekijken.

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv.

<em>Peter Faber</em> laat zich helemaal gaan tijdens ochtendyoga in <em>Beter Laat Dan Nooit</em> Hieronder zie je een fragment uit Beter Laat Dan Nooit. Je kunt de hele aflevering van Beter Laat Dan Nooit hier terugkijken. Peter Faber begint zijn dagen graag met een sessie ochtendyoga. Katja Schuurman heeft daar wel oren naar, dus doet ze een ochtend mee met de acteur. Maar de yogasessie van Faber ziet er iets anders uit dan de presentatrice gewend is. De acteur laat zich helemaal gaan en Schuurman kan alleen maar toekijken. Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Willibrord Frequin beleeft mooi moment tijdens Carnaval in Rio in Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit: Katja Schuurman fel in discussie over Amazonegebied Bekijk deze video »
TV :
Peter Faber laat zich helemaal gaan tijdens ochtendyoga in Beter Laat Dan Nooit


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter Faber laat zich helemaal gaan tijdens ochtendyoga in Beter Laat Dan Nooit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV