Beter Laat Dan Nooit: Katja Schuurman fel in discussie over Amazonegebied

Beter Laat Dan Nooit: Katja Schuurman fel in discussie over Amazonegebied

Hieronder zie je een fragment uit Beter Laat Dan Nooit. Je kunt de hele aflevering van Beter Laat Dan Nooit hier terugkijken.

Katja Schuurman is in Beter Laat Dan Nooit met haar mannen in Brazilië beland. Terwijl het gezelschap lekker uitwaait op een boot, onstaat er een pittige discussie over het Amazonegebied. De bomen in dat gebied worden namelijk massaal gekapt en dat is volgens Schuurman een slechte zaak. Maar niet iedereen is het daarmee eens.

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beter Laat Dan Nooit</em>: Katja Schuurman fel in discussie over <em>Amazonegebied</em> Hieronder zie je een fragment uit Beter Laat Dan Nooit. Je kunt de hele aflevering van Beter Laat Dan Nooit hier terugkijken. Katja Schuurman is in Beter Laat Dan Nooit met haar mannen in Brazilië beland. Terwijl het gezelschap lekker uitwaait op een boot, onstaat er een pittige discussie over het Amazonegebied. De bomen in dat gebied worden namelijk massaal gekapt en dat is volgens Schuurman een slechte zaak. Maar niet iedereen is het daarmee eens. Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber verwart dolfijn met krokodil Bekijk deze video » Willibrord Frequin beleeft mooi moment tijdens Carnaval in Rio in Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video »
TV :
Beter Laat Dan Nooit: Katja Schuurman fel in discussie over Amazonegebied


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beter Laat Dan Nooit: Katja Schuurman fel in discussie over Amazonegebied of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV