Boa's in actie voor wapenstokken en pepperspray, delen geen boetes uit (video)

Boa's in actie voor wapenstokken en pepperspray, delen geen boetes uit (video)

Buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) komen vandaag in actie. In tientallen steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, delen de boa's op woensdag 3 juni geen boetes uit maar blijft het bij waarschuwen. De boa's voeren actie omdat ze vinden dat ze een wapenstok en pepperspray moeten krijgen om zichzelf te verdedigen.

Boa in het water geduwd
Het gebeurt namelijk regelmatig dat boa's in situaties terechtkomen waarin ze zichzelf moeten verdedigen. Zo werd een boa gisteren bijvoorbeeld door jongeren in Urk in het water geduwd. Voorzitter van vakbond BOA-ACPO, Richard Gerrits, zegt met de actie door te gaan totdat ze een overeenkomst hebben met minister van Veiligheid en Justitie Ferdinand Grapperhaus.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over de actie van de boa's hieronder.

<em>Boa's</em> in actie voor wapenstokken en pepperspray, delen geen boetes uit (video) Buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) komen vandaag in actie. In tientallen steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, delen de boa's op woensdag 3 juni geen boetes uit maar blijft het bij waarschuwen. De boa's voeren actie omdat ze vinden dat ze een wapenstok en pepperspray moeten krijgen om zichzelf te verdedigen. Boa in het water geduwdHet gebeurt namelijk regelmatig dat boa's in situaties terechtkomen waarin ze zichzelf moeten verdedigen. Zo werd een boa gisteren bijvoorbeeld door jongeren in Urk in het water geduwd. Voorzitter van vakbond BOA-ACPO, Richard Gerrits, zegt met de actie door te gaan totdat ze een overeenkomst hebben met minister van Veiligheid en Justitie Ferdinand Grapperhaus. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over de actie van de boa's hieronder. Boa's: "Wij hebben pepperspay en wapenstok nodig" Bekijk deze video » VVD stelt kamervragen over aangevallen boa’s IJmuiden: "Dit is onacceptabel" Bekijk deze video »
Nieuws :
Boa's in actie voor wapenstokken en pepperspray, delen geen boetes uit (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boa's in actie voor wapenstokken en pepperspray, delen geen boetes uit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV