Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber vindt zwart geblakerde vis toch lekker

Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber vindt zwart geblakerde vis toch lekker

Hieronder zie je een fragment uit Beter Laat Dan Nooit. Je kunt de hele aflevering van Beter Laat Dan Nooit hier terugkijken.

Peter Faber is niet te beroerd om bijzondere eetgewoonten uit andere culturen uit te proberen. Zelfs een zwarte doorgebrande vis slaat hij niet af. “Ik weet niet of ik graten eet of de vis”, aldus Peter. “Ik moet zeggen, het smaakt toch lekker.”

Bekijk het fragment van Beter Laat Dan Nooit in de video hieronder.

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beter Laat Dan Nooit</em>: Peter Faber vindt zwart geblakerde vis toch lekker Hieronder zie je een fragment uit Beter Laat Dan Nooit. Je kunt de hele aflevering van Beter Laat Dan Nooit hier terugkijken. Peter Faber is niet te beroerd om bijzondere eetgewoonten uit andere culturen uit te proberen. Zelfs een zwarte doorgebrande vis slaat hij niet af. “Ik weet niet of ik graten eet of de vis”, aldus Peter. “Ik moet zeggen, het smaakt toch lekker.” Bekijk het fragment van Beter Laat Dan Nooit in de video hieronder. Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv. Peter Faber laat zich helemaal gaan tijdens ochtendyoga in Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit: Katja Schuurman fel in discussie over Amazonegebied Bekijk deze video »
TV :
Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber vindt zwart geblakerde vis toch lekker

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beter Laat Dan Nooit: Peter Faber vindt zwart geblakerde vis toch lekker of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV