Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over vakanties in coronatijd (3 juni)

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over vakanties in coronatijd (3 juni)

Heb je de persconferentie van 3 juni gemist? Je kunt de hele persconferentie van Mark Rutte terugkijken op Gids.tv.

Kijk hierboven op woensdag 3 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge met een update over coronamaatregelen rond de zomervakantie.

Woensdag 3 juni geven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid opnieuw een persconferentie die in het teken staat van de coronacrisis. Deze keer gaan ze met name in op de vakanties en hoe deze kunnen worden gevierd in coronatijd.

Hoe kunnen we vakantie vieren tijdens coronacrisis?
Woensdagmiddag komt de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing bij elkaar, een aantal ministers gaat om de tafel zitten om de huidige situatie en de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus bespreken. Daarom wordt in de persconferentie voornamelijk gesproken over hoe de zomervakantie voor de Nederlanders in de coronacrisis eruit komt te zien. Eerder werd al bekend dat Nederlanders vanaf 15 juni weer naar veel landen op vakantie kunnen.

Kijk hierboven op woensdag 3 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de laatste ontwikkelingen rond de coronamaatregelen. Kijk hieronder het vorige persmoment van Rutte, van 29 mei terug.

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over <em>vakanties in coronatijd</em> (3 juni) Heb je de persconferentie van 3 juni gemist? Je kunt de hele persconferentie van Mark Rutte terugkijken op Gids.tv. Kijk hierboven op woensdag 3 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge met een update over coronamaatregelen rond de zomervakantie. Woensdag 3 juni geven premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid opnieuw een persconferentie die in het teken staat van de coronacrisis. Deze keer gaan ze met name in op de vakanties en hoe deze kunnen worden gevierd in coronatijd. Hoe kunnen we vakantie vieren tijdens coronacrisis?Woensdagmiddag komt de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing bij elkaar, een aantal ministers gaat om de tafel zitten om de huidige situatie en de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus bespreken. Daarom wordt in de persconferentie voornamelijk gesproken over hoe de zomervakantie voor de Nederlanders in de coronacrisis eruit komt te zien. Eerder werd al bekend dat Nederlanders vanaf 15 juni weer naar veel landen op vakantie kunnen. Kijk hierboven op woensdag 3 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de laatste ontwikkelingen rond de coronamaatregelen. Kijk hieronder het vorige persmoment van Rutte, van 29 mei terug. Terugkijken: persconferentie Mark Rutte na crisisoverleg (27 mei) Bekijk deze video » Mark Rutte: "Sportscholen en sauna's toch eerder open" (vanaf 1 juli) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over vakanties in coronatijd (3 juni)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte over vakanties in coronatijd (3 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV