Eerste beelden De Eindexamen Geschiedenis Quiz met Jeroen Pauw

Eerste beelden De Eindexamen Geschiedenis Quiz met Jeroen Pauw

Eerste beelden <em>De Eindexamen Geschiedenis Quiz</em> met Jeroen Pauw Op woensdag 3 juni presenteert Jeroen Pauw een gezellige eindexamenquiz als alternatief voor de eindexamens die dit jaar niet doorgingen vanwege het coronavirus. KapselsScholieren en bekende Nederlanders krijgen op een bijzondere manier vragen over het vak Geschiedenis. Dat gebeurt in De Eregalerij van het Rijksmuseum. Tussendoor is er ruimte voor grappige beelden van vroeger, zoals de kapsels van de BN'ers. De Eindexamen Geschiedenis Quiz is woensdag 3 juni om 20.25 uur te zien op NPO 2. Daarna kun je De Eindexamen Geschiedenis Quiz terugkijken bij Gids.tv. Video: Schoolexamens voor eindexamenleerlingen gaan door Bekijk deze video » NOS Stories: Eindexamens gaan niet door vanwege corona Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden De Eindexamen Geschiedenis Quiz met Jeroen Pauw

Op woensdag 3 juni presenteert Jeroen Pauw een gezellige eindexamenquiz als alternatief voor de eindexamens die dit jaar niet doorgingen vanwege het coronavirus.

Kapsels
Scholieren en bekende Nederlanders krijgen op een bijzondere manier vragen over het vak Geschiedenis. Dat gebeurt in De Eregalerij van het Rijksmuseum. Tussendoor is er ruimte voor grappige beelden van vroeger, zoals de kapsels van de BN'ers.

De Eindexamen Geschiedenis Quiz is woensdag 3 juni om 20.25 uur te zien op NPO 2. Daarna kun je De Eindexamen Geschiedenis Quiz terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden De Eindexamen Geschiedenis Quiz met Jeroen Pauw of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV