NOS Jeugdjournaal: avondvierdaagse toch mogelijk met speciale app

NOS Jeugdjournaal: avondvierdaagse toch mogelijk met speciale app

Door de coronacrisis zijn veel evenementen afgeblazen. Om die reden gaat de normale avondvierdaagse ook niet door. Gelukkig er is een speciale app gemaakt waarmee je toch nog een avondvierdaagse kunt wandelen. In de app geef je je startpunt aan en de afstand die je wilt lopen. De app bedenkt dan verschillende routes voor je.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal over de avondvierdaagse hieronder.

NOS Jeugdjournaal: <em>avondvierdaagse</em> toch mogelijk met speciale app Door de coronacrisis zijn veel evenementen afgeblazen. Om die reden gaat de normale avondvierdaagse ook niet door. Gelukkig er is een speciale app gemaakt waarmee je toch nog een avondvierdaagse kunt wandelen. In de app geef je je startpunt aan en de afstand die je wilt lopen. De app bedenkt dan verschillende routes voor je. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal over de avondvierdaagse hieronder. Bekijk ook Zien: Lego weer populair bij kinderen door succesvolle programma LEGO Masters Bekijk deze video » Selma Omari over breuk met Boef: "Een beetje uit elkaar gegroeid." Bekijk deze video »
TV :
NOS Jeugdjournaal: avondvierdaagse toch mogelijk met speciale app


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Jeugdjournaal: avondvierdaagse toch mogelijk met speciale app of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen