Monica Geuze en Janice: "Met hoeveel mannen belandt Gaby Blaaser in bed?" (video)

Monica Geuze en Janice: "Met hoeveel mannen belandt Gaby Blaaser in bed?" (video)

<em>Monica Geuze</em> en Janice: &quot;Met hoeveel mannen belandt <em>Gaby Blaaser</em> in bed?&quot; (video) Monica Geuze bespreekt opnieuw een aflevering van De Bachelorette na met een bekende gast. Ditmaal krijgt ze bezoek van couturier Janice. Ze zien hoe Gaby Blaaser zich openstelt voor verschillende mannen, en er wordt zelfs al een kus uitgewisseld. En als dit zó makkelijk gaat... "Ik ben ook benieuwd met hoeveel mannen ze in bed gaat belanden!" zegt Janice. Geuze geeft toe dat ze zich dat ook afvraagt. Bekijk het gesprek tussen Monica Geuze en Janice over De Bachelorette hierboven. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland. Bekijk ook Zien: Gaby Blaaser schrok van eigen vooroordelen in De Bachelorette Bekijk deze video » De Bachelorette: Gaby Blaaser deelt eerste zoen uit in vierde aflevering Bekijk deze video »
TV :
Monica Geuze en Janice: "Met hoeveel mannen belandt Gaby Blaaser in bed?" (video)

Monica Geuze bespreekt opnieuw een aflevering van De Bachelorette na met een bekende gast. Ditmaal krijgt ze bezoek van couturier Janice. Ze zien hoe Gaby Blaaser zich openstelt voor verschillende mannen, en er wordt zelfs al een kus uitgewisseld. En als dit zó makkelijk gaat... "Ik ben ook benieuwd met hoeveel mannen ze in bed gaat belanden!" zegt Janice. Geuze geeft toe dat ze zich dat ook afvraagt.

Bekijk het gesprek tussen Monica Geuze en Janice over De Bachelorette hierboven. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monica Geuze en Janice: "Met hoeveel mannen belandt Gaby Blaaser in bed?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV