Ex-politiechef David Dorn doodgeschoten, schokkende beelden op Facebook Live

Ex-politiechef David Dorn doodgeschoten, schokkende beelden op Facebook Live

LET OP: onderstaande beelden kunnen als zeer schokkend worden ervaren.

Maandagnacht is voormalig politiechef David Dorn doodgeschoten tijdens plunderingen in de stad St. Louis. De 77-jarige Dorn bewaakte tijdens de plunderingen een juwelierszaak en werd daarbij doodgeschoten.

Facebook Live
Voor de winkel braken heftige protesten uit, met veel geweld als gevolg. Toen Dorn een van de protestanten betrapte op inbraak in de juwelierszaak, werd de ex-politiechef neergeschoten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Op Facebook Live was te zien hoe Dorn werd neergeschoten en op straat overleed. Er is nog niemand gearresteerd voor de moord.

Het YouTube-kanaal Tweaze Art plaatste de beelden van de dood van David Dorn op YouTube. Bekijk de schokkende beelden van het kanaal hieronder.

Disclaimer: de beelden staan op Youtube en niet op Gids.tv; hieronder kun je een insluiting (embed) zien van Youtube.

Ex-politiechef <em>David Dorn</em> doodgeschoten, schokkende beelden op <em>Facebook Live</em> LET OP: onderstaande beelden kunnen als zeer schokkend worden ervaren. Maandagnacht is voormalig politiechef David Dorn doodgeschoten tijdens plunderingen in de stad St. Louis. De 77-jarige Dorn bewaakte tijdens de plunderingen een juwelierszaak en werd daarbij doodgeschoten. Facebook LiveVoor de winkel braken heftige protesten uit, met veel geweld als gevolg. Toen Dorn een van de protestanten betrapte op inbraak in de juwelierszaak, werd de ex-politiechef neergeschoten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Op Facebook Live was te zien hoe Dorn werd neergeschoten en op straat overleed. Er is nog niemand gearresteerd voor de moord. Het YouTube-kanaal Tweaze Art plaatste de beelden van de dood van David Dorn op YouTube. Bekijk de schokkende beelden van het kanaal hieronder. Disclaimer: de beelden staan op Youtube en niet op Gids.tv; hieronder kun je een insluiting (embed) zien van Youtube. Bekijk ook Rellen in VS na dood arrestant George Floyd: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Minneapolis: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen Bekijk deze video »
Nieuws :
Ex-politiechef David Dorn doodgeschoten, schokkende beelden op Facebook LiveActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV