Schokkende beelden: Amerikaanse politie valt zelfs journalisten aan

Schokkende beelden: Amerikaanse politie valt zelfs journalisten aan

Dat het helemaal misgaat in de Verenigde Staten is inmiddels wel duidelijk. Er zijn massale protesten ontstaan na de gewelddadige dood van George Floyd, die door de politie met harde hand worden neergeslagen. Nu zijn zelfs journalisten het slachtoffer van de politie.

Keihard optreden
In schokkende beelden is te zien hoe de politie sommige journalisten met veel geweld te lijf gaat. De persvrijheid is in de Verenigde Staten een groot probleem dat alleen maar is verergerd door de retoriek van president Donald Trump, die de pers vaak wegzet als vijanden van het volk. Het lijkt zelfs van invloed te zijn op het optreden van de politie.

Bekijk de schokkende beelden uit de Verenigde Staten hieronder.

Schokkende beelden: <em>Amerikaanse politie</em> valt zelfs journalisten aan Dat het helemaal misgaat in de Verenigde Staten is inmiddels wel duidelijk. Er zijn massale protesten ontstaan na de gewelddadige dood van George Floyd, die door de politie met harde hand worden neergeslagen. Nu zijn zelfs journalisten het slachtoffer van de politie. Keihard optredenIn schokkende beelden is te zien hoe de politie sommige journalisten met veel geweld te lijf gaat. De persvrijheid is in de Verenigde Staten een groot probleem dat alleen maar is verergerd door de retoriek van president Donald Trump, die de pers vaak wegzet als vijanden van het volk. Het lijkt zelfs van invloed te zijn op het optreden van de politie. Bekijk de schokkende beelden uit de Verenigde Staten hieronder. Bekijk ook Zien: broer van George Floyd doet emotionele oproep voor vreedzaam protest Bekijk deze video » Ex-politiechef David Dorn doodgeschoten, schokkende beelden op Facebook Live Bekijk deze video »
Buitenland :
Schokkende beelden: Amerikaanse politie valt zelfs journalisten aan

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: Amerikaanse politie valt zelfs journalisten aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV