Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video)

Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video)

Vandaag wachtte de Rotterdamse Ahmed Aboutaleb een flinke vuurproef, twee dagen na het massale protest in Amsterdam - waarna er veel kritiek kwam op zijn ambtgenoot Femke Halsema. Ook in Rotterdam lijkt de situatie niet te houden nadat de Erasmusbrug helemaal is volgestroomd.

Demonstratie beëindigd
Inmiddels is de demonstratie beëindigd, en op beelden is te zien wat daar de reden van is: op en rond de Erasmusbrug had zich een enorme menigte verzameld om te demonstreren tegen racisme. Waar Halsema ervoor koos om de demonstratie op zijn beloop te laten, besloot Aboutaleb wél in te grijpen. De wereldwijde demonstraties zijn het gevolg van de gewelddadige dood van George Floyd.

Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hieronder.

<em>Demonstratie Rotterdam</em>: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video) Vandaag wachtte de Rotterdamse Ahmed Aboutaleb een flinke vuurproef, twee dagen na het massale protest in Amsterdam - waarna er veel kritiek kwam op zijn ambtgenoot Femke Halsema. Ook in Rotterdam lijkt de situatie niet te houden nadat de Erasmusbrug helemaal is volgestroomd. Demonstratie beëindigdInmiddels is de demonstratie beëindigd, en op beelden is te zien wat daar de reden van is: op en rond de Erasmusbrug had zich een enorme menigte verzameld om te demonstreren tegen racisme. Waar Halsema ervoor koos om de demonstratie op zijn beloop te laten, besloot Aboutaleb wél in te grijpen. De wereldwijde demonstraties zijn het gevolg van de gewelddadige dood van George Floyd. Bekijk de beelden van de demonstratie in Rotterdam hieronder. Bekijk ook Black Lives Matter-protest in Rotterdam: Hoe gaat deze demonstratie eruitzien? Bekijk deze video »
Nieuws :
Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Demonstratie Rotterdam: gigantische drukte op en rond Erasmusbrug (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV