Steenrijk, straatarm: moeder Chantal zeer emotioneel om blije kinderen

Steenrijk, straatarm: moeder Chantal zeer emotioneel om blije kinderen

In de nieuwste aflevering van Steenrijk, straatarm (te zien op woensdag 3 juni) zien we hoe de familie Ripzaad een droom in vervulling ziet gaan. Ze mogen een weekje op Ibiza verblijven, in het huis van Gertjan en Johan. Dat de familie Ripzaad een week lang veel geld uit mag geven, gaat moeder Chantal niet in de koude kleren zitten: ze reageert zeer emotioneel op de blijdschap van haar zoon.

Bekijk de ontroerende beelden uit Steenrijk, straatarm hieronder.

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv.

<em>Steenrijk, straatarm</em>: moeder Chantal zeer emotioneel om blije kinderen In de nieuwste aflevering van Steenrijk, straatarm (te zien op woensdag 3 juni) zien we hoe de familie Ripzaad een droom in vervulling ziet gaan. Ze mogen een weekje op Ibiza verblijven, in het huis van Gertjan en Johan. Dat de familie Ripzaad een week lang veel geld uit mag geven, gaat moeder Chantal niet in de koude kleren zitten: ze reageert zeer emotioneel op de blijdschap van haar zoon. Bekijk de ontroerende beelden uit Steenrijk, straatarm hieronder. Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: tranen van geluk om waardebon voor kledingwinkel Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: eindelijk geld voor een heerlijk biefstukje Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, straatarm: moeder Chantal zeer emotioneel om blije kinderen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, straatarm: moeder Chantal zeer emotioneel om blije kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV